جست و جوی وکیل

جست و جوی وکیل

جستجوی وکیل و وکلا

فرآیندی است که اشخاص حقیقی یا حقوقی درگیر، در فرایند دادرسی، قبل از اقدام به مشاوره یا انعقاد وکالت انجام داده و می‌ توانند از بین وکلای متفاوت مبادرت به انتخاب وکیل مورد نظر خود نمایند.

 کانون‌ های وکلای دادگستری و مرکز وکلا قوه قضاییه، هر کدام دارای وکلای کارآموز و پایه یک با سوابق مرتبط با دانش و مهارت‌ های خاص خود می‌ باشند، همچنین دارای سامانه‌ های جستجوی وکیل و بانک اطلاعات وکلا جداگانه و مستقل می‌ باشند. همچنین جستجوی وکیل دادگستری از طریق جستجوگر گوگل و با نوشتن نام و مشخصات وکیل یا تحقیق از افراد مورد اعتماد مبادرت به انتخاب وکیل دادگستری نمایند.

وکیل از افراد مورد اعتماد کانون وکلای دادگستری [ وکیل پایه یک دادگستری] و یا مرکز امور مشاوران و وکلا قوه قضاییه [ وکیل پایه یک قوه قضاییه] موضوع برنامه پنج سال سوم توسعه می‌ باشد. برای جستجوی وکیل در گوگل می‌ بایست نام وکیل با نام اشخاص حقیقی یا حقوقی تفکیک شود چراکه با طی دوران، دانش حقوقی مبادرت به شرکت و قبولی در آزمون وکالت یا مرکز مشاوران قوه قضاییه می‌ نماید.

جستجوی نام وکیل با نام افرادی که ممکن است با لقب وکیل، خود را در گوگل معرفی نمایند متفاوت باشد. به طور مثال وکیل احمد متوکل مطابق تحقیقات ویکی‌ پدیا یکی از افراد برجسته افغانستان می‌ باشد. و متفاوت از معنی وکیل دادگستری در ایران می‌ باشد و وظایف اشخاص فوق با یکدیگر متفاوت بوده چراکه وکیل دادگستری وظیفه حل مسئله صرفا در دادگستری را دارد ولی افرادی که خود را با لقب وکیل معرفی می‌ نمایند ممکن است لقبی این‌ چنین داشته باشند. در واقع وظایفی خارج از وظایف وکیل دادگستری داشته باشند، مثلا سیاستمدار یا معلم یا خانه‌ دار باشند.

سامانه جستجوی وکیل کانون وکلا:

اتحادیه کانون‌ های وکلای دادگستری (اسکودا) نهادی است که متشکل از ۲۵ کانون وکلا مستقل می‌ باشد. به‌جز کانون وکلا دادگستری مرکز که صلاحیت آن شامل ۴ استان تهران، سمنان، سیستان بلوچستان و هرمزگان است. بقیه استان‌ های کشور هر کدام دارای یک کانون وکلا می‌ باشند. بر خلاف مرکز وکلای قوه قضاییه که دارای یک سامانه واحد جستجوی وکیل در سراسر کشور بوده، ۲۵ کانون وکلای عضو اسکودا هر کدام دارای وب سایت جداگانه جست و جوی وکیل می‌ باشند. بنابراین چنانچه قصد جستجوی وکیل کانون وکلا از جمله وکیل معاضدتی را داشته باشید، لازم است تا با مراجعه به سایت کانون وکلا مربوطه، از طریق بخش جست و جوی وکیل، برای پیدا کردن وکیل مورد نظر خود اقدام نمایید.

سامانه جستجوی وکیل قوه قضاییه:

همانطور که پیش از این گفتیم، بر خلاف ۲۵ کانون وکلای دادگستری که هر کدام دارای سامانه‌ های آنلاین جستجوی وکیل و بانک اطلاعات وکلا جداگانه و مستقل می‌باشند، مرکز وکلا قوه قضاییه، دارای یک سامانۀ آنلاین جستجوی وکیل و بانک اطلاعات وکلا واحد میباشد. که امکان جست و جوی وکلای قوه قضاییه را در سرتاسر کشور فراهم نموده است. اشخاصی که قصد جست و جوی وکیل در سامانۀ آنلاین جستجوی وکیل و بانک اطلاعات وکلا قوه قضاییه را داشته، لازم است که ابتدا وارد سایت مرکز وکلا قوه قضاییه به آدرس www.23055.ir شده و سپس از طریق گزینه جستجوی وکلا، وارد سامانۀ آنلاین جستجوی وکیل قوه قضاییه شوند. در این قسمت، امکان جستجوی وکلای قوه قضاییه بر اساس مشخصات شخصی، شماره پروانه، استان، شهر و پایه شغلی وکیل وجود دارد.

کانون وکلای دادگستری به عنوان منتخب قانون وکالت مصوب ۱۳۲۵ موظف به اجرای قانون وکالت است. که در استانهای مختلف ایران از جمله کانون وکلای دادگستری مرکز، کانون وکلای دادگستری اصفهان، شیراز، مشهد، کرمان و … می‌ باشد.

سایت آوای رهنما:

فضایی در بستر اینترنت که وکیل می‌ تواند برای حل مسائل مخاطبین خود از این فضا استفاده نماید. و این‌ گونه ارتباط بین وکیل و موکل بیشتر و فاصله‌ شان کمتر خواهد شد. در حال حاضر تیم حقوقی ما باهدف مرتفع نمودن مشکلات حقوقی مراجعان، سایت آوای رهنما را که بستری برای حل‌ و فصل مسائل حقوقی خواهد بود، ایجاد کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *