وکیل مدافع جوان

وکیل مدافع جوان

وکیل مدافع جوان

وکیل مدافع جوان چه کسی است؟

جوانی به سنین میان نوجوانی و میان‌سالی گفته می‌شود که فرد جوان با نمود، طراوت و نیرومندی روح و جسم و در بازه سنی ۱۸ لغایت ۴۰ سالگی بوده که دارای نگرشی رفتاری مجزا از دوران کودکی و میان‌سالی می‌باشد. امرد واژه‌ای عربی و به معنی پسر جوان و بدون ریش می‌باشد و نقطه مقابل پیری می‌باشد.

مطابق بخش چهارم: آزمون ورودی، پروانه ­وکالت­ و کارآموزی لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری و در ماده ۳۷ ـ پذیرش کارآموز وکالت با رعایت مقررات قانونی و با احراز صلاحیت‌های لازم به‌صورت رقابتی و سالانه مطابق ماده ۱ قانون کیفیت اخذ پروانه صورت می‌گیرد. پذیرش برای هر کانون با توجه به شاخص‌هایی از قبیل جمعیت استان، سرانه پرونده، تشکیلات قضایی، تعداد پرونده‌های دارای وکیل و تعداد وکلا و کارآموزان آن استان تعیین می‌شود.

همچنین مطابق ماده ۳۸ ـ آزمون ورودی در هرسال به‌صورت هم‌زمان در کلیه کانون‌های سراسر کشور از طریق سازمان سنجش و آموزش کشور برگزار می‌شود. چگونگی برگزاری آزمون ورودی، شرایط داوطلبان و مدارک موردنیاز، زمان و مدت ثبت‌نام در آگهی مربوط که از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی کانون‌ها منتشر می‌شود.  در آگهی آزمون شرایط و موانع مقرر در قانون ازجمله شرایط مقرر در ماده ۲ قانون کیفیت اخذ پروانه و موانع مذکور ماده ۱۰ لایحه استقلال باید تصریح شود.

چنانچه در هر مرحله پس از قبولی فقدان هر یک از شرایط مقرر احراز شود، قبولی متقاضی کان لم یکن تلقی میشود. در صورت صدور پروانه کارآموزی، به‌حکم دادگاه انتظامی پروانه وی ابطال می‌شود.

همچنین مطابق تبصره ماده ۳۸ آیین‌نامه استقلال کانون وکلای دادگستری داوطلب کارآموزی در موقع ثبت‌نام در آزمون باید بیست‌وچهار سال کامل شمسی داشته ‌باشد.

مطابق تبصره ماده ۳۸ آیین‌نامه لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری حداقل سن برای قبولی در آزمون وکالت ۲۴ سال می‌باشد. افرادی که در سن ۲۴ سالگی تا دوران میان‌سالی مبادرت به انتخاب و فعالیت حقوقی در شغل وکالت می‌نمایند به‌عنوان وکیل مدافع جوان محسوب می‌شوند.

اگر می خواهید با خصوصیات یک وکیل مدافع خوب بیشتر آشنا شوید، کلیک نمایید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *