نقش مشاور حقوقی و وکیل همراه

مشاور حقوقی وکیل همراه

نقش مشاور حقوقی و وکیل همراه

نقش مشاور حقوقی همراهی با مراجع در حل مسائل حقوقی، کیفری یا خانواده است. و بسته به نیاز موکل، مشاوره وکیل کارساز خواهد بود.

 یک مشاور حقوقی در موسسه حقوقی عموما یک وکیل پایه یک دادگستری است. هر اقدامی در مسائل حقوقی نیاز به استفاده از راهنمایی‌ های مشاور حقوقی داشته که کاربران می‌ توانند با شرکت در جلسات مشاوره حقوقی از طریق حضوری یا به‌ وسیله تلفن همراه، وکیل همراه خود را داشته باشند. و به این راهنمایی‌ ها دسترسی داشته باشند. یک مشاور حقوقی ملزم است تا با شنیدن صحبت‌ های هر کاربر و مشاهده اسناد وی راهنمایی‌ های لازم برای پیش برد امورات وی را در مراجع ذیصلاح ارائه نماید. تدوین دادخواست‌ های لازم برای این امر نیز از جمله وظایف مشاور حقوقی می‌ باشد.

با این حساب شرکت در جلسه مشاوره حقوقی برای هر فردی در همان قدم‌ های اولیه می‌ تواند شما را در مسیری درست و مشخص قرار دهد. یکی از مهم‌ ترین مزیت‌ هایی حضور در چنین جلسه‌ ای، دور شدن از حاشیه‌ هایی است. که معمولا با گفته‌ ها و شنیده‌ ها از اطرافیان شایع می‌ شود. یک مشاور حقوقی برای ارائه راهکارهای اساسی و دقیق نیاز به داشتن تجارب واقعی در زمینه‌ های مختلف را دارد. وکیلی که از تجربه کافی برخوردار نباشد خود نیز نیاز به مشاوره خواهد داشت  و به اصطلاح کمیت اش لنگ میزند. از این‌ رو انتخاب یک وکیل پایه یک دادگستری برای استفاده از خدمات مشاوره حقوقی نیز امری لازم و ضروری است.

کسی که تمام راه‌ هایی که در ذهن افراد نقش می‌ بندد را به صورت عملی در پرونده‌ های مشابه تجربه کرده است. و اکنون مانند یک مرجع مسائل حقوقی می‌ تواند تجربیات خود را در معرض استفاده کاربران قرار دهد. مشاوره حقوقی در چنین مواقعی موثرتر و بهتر از آن چیزی خواهد بود که در ذهن خواهید داشت. اطلاع از بند بند قانون اساسی و درک آن برای هر فردی مقدور نیست. این وظیفه بر عهده مشاور حقوقی است تا در یک جلسه مشاوره حقوقی تمام موارد لازم را برای شما نیز مفهوم نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *